by jmv

CATALÀ

Instruments clàssics al servei d'una proposta innovadora, versàtil i inclassificable. Tan adequada en una jazz cava com en una capella. Tan pròpia d'un festival de jazz com d'un cicle de música de cambra. Composicions de Josep-Manel Vega a la línia de referents com OREGON (Ralph Towner) o ESBJÖRN SVENSON TRIO nascudes en un marc de creació col·lectiva i improvisació. Temes breus i melodies senzilles que, com en el jazz, són únicament punts de partida que es desenvolupen en temps real a cada nova interpretació. Més enllà de l'espectacle musical... UN VIATGE DE SENSACIONS!

Josep-Manel Vega - guitarra
Jordi Sánchez - contrabaix
Almudena Jambrina - oboè i corn anglès
Ernest Martínez - percussió

Ernest Martínez 
Percussionista eclèctic i multiinstrumentista. Es forma professionalment a Barcelona i París. Titulat en Música Moderna i Jazz per ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Toca regularment per tot Europa amb diferents grups i artistes (músics, instruments i tradicions musicals d'Àfrica, Amèrica Llatina i Orient) i en espots publicitaris, produccions discogràfiques, cinema, videoclips i audiovisuals.

Jordi Sànchez 
Baixista i contrabaixista. Estudis de música clàssica al conservatori de Lleida i música moderna amb diferents professors. Des de 1994 ha estat membre i col·laborador de més de quaranta formacions musicals d'estils diversos.

Josep Manel Vega 
Guitarrista i compositor de formació essencialment autodidacta. Tot i que ha estudiat amb diversos professors (principalment guitarra clàssica, però també música moderna i flamenc) ha desenvolupat un llenguatge musical propi, amb un especial interès per la improvisació. Publica un primer disc titulat L’espai, el silenci i el vent (Liquid Records, Barcelona 1999) i, des d’aleshores, set enregistraments més liderant grups o actuant com a solista.

Almudena Jambrina 
Intèrpret d'oboè i corn anglès de formació clàssica. Títol superior en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha estat membre de diverses orquestres simfòniques i formacions de cambra d'Espanya i de França. Fa dos anys que s'interessa per la música moderna convertint-se en un dels escassos referents del seu instrument en aquesta especialitat.